Un caz fara precedent s-a petrecut astazi, in cadrul unei emisiuni televizate la postul Realitatea Tv. Pornind de la o discutie despre comportamentul incalificabil al presedintelui CJ Braila care a jignit un ziarist, intre deputatul liberal Mihaita Calimente si presedintele PNTCD Aurelian Pvelescu s-a iscat un conflict verbal. Lucrurile au escaladat gradual si, dupa ce moderatoarea emisiunii a decis sa taie microfoanele celor doi politicieni, Aurelian Pavelescu a apelat 112 si a chemat Politia.

In cadrul unei discutii despre limbajul jignitor folosit de Bunea Stancu, presedintele CJ Braila, liberalul Mihaita Calimente si presedintele taranist Aurelian Pavelescu au schimbat o serie de replici agresive. Simtindu-se jignit de comentariul liberalului („Domnul Pavelescu habar nu are ce spune„), Aurelian Pavelescu a replicat dur si, in scurt timp, moderatoarea Saviana Russu s-a simtit obligata sa intrerupa microfoanele invitatilor.

Dupa cateva acuzatii reciproce de traseism si importura, Aurelian Pavelescu a chemat politia. In cateva minute, la sediul Realitatea TV s-a prezentat un echipaj de politie, iar Pavelescu a parasit platoul pentru a da declaratii.

Schimb de replici Calimente-Pavelescu

M. Calimente: „Sunteti un nimeni. Ati fost la toate partidele.”

A. Pavelescu: „Esti la Putere, sa-ti fie rusine.”

M. Calimente: „Dar tu esti un impostor. Impostorul din PNT!”

(…)

M. Calimente: „Nu reprezinti pe nimeni!”

A. Pavelescu: „Bine ca reprezinti tu PNT…”

M. Calimente: „<<Tu>> sa-i spui lui muma-ta…”

La revenirea in platou, moderatoarea Saviana Russu l-a intrebat pe Aurelian Pavelescu daca „nu crede ca a exagerat”, insa presedintele PNTCD a continuat in aceeasi linie: „Domnul Calimente a spus ca nu ma va mai lasa sa vorbesc. Domnul Calimente m-a amenintat!’

„Majoritatea replicilor dvs deosebit de agresive nu s-au auzit in direct”, a replicat moderatoarea.

Prezent in platou, profesorul Mircea Cosea a declarat: „E un spectacol de imagine pe care il face domnul Pavelescu pentru promovarea partidului sau”.

loading...

2 COMENTARII

  1. Alt DERBEDEU , care incearca sa ajunga la nivelul de marlanie basesciana . Daca il judecam dupa varsta , cred ca va reusi sa se apropie de performantele lichelei de la Cotroceni .

  2. Stimati, domni . Cei care doriti sa faceti bine pentru aceasta tara. Niciodata no sa fim de-acord cu atitudinea de mahala pe care o folositi spectaculos, ori de cate ori vreti sa iesiti in evidenta. Rusine pentru varsta dvs, in primul rand, rusine pentru ca va considerati oameni cu pregatire,,,,,, rusine ca ne faceti tara de ras cu aceasta atitudine urata, Cine poate avea incredere in cuvantul si onoarea voastra ? sincer noi suntem , nu satui, ci scarbiti de certurile voastre . In loc sa dezbateti problemele tarii, de-abia va certati de la ce ? de la functii? nu sunteti buni nici macar de politica . Stati acasa mai bine si certati-va cu nevestele , macar nu va vede nici tara si nici tarile straine! sa va fie rusine !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.