Anchetă finalizată în cazul violului de la Vaslui. Parchetul General a făcut verificări şi a ajuns la concluzia că procurorii vasluieni sunt cei care au greşit în acest caz, informează B1 TV. Ei nu au atacat decizia instanţei atunci când judecătorii au hotărât cercetarea în libertate a celor șapte tineri acuzaţi de viol. Doi dintre ei au rude sus puse – e vorba de șeful poliției din Vaslui, controversatul Mihai Carp.

În dosarul violului de la Vaslui au apărut noi dezvăluiri, legate de şefului poliţiei din judeţ, un personaj extrem de controversat. Mihai Carp, șeful IPJ Vaslui, este din Văleni și este rudă cu doi dintre violatori și cu săteanul care le-a amenințat pe jurnaliste cu violul în grup, informează Jurnal de Vaslui.

Conducătorul IPJ Vaslui s-a făcut remarcat la o conferinţă de presă din urmă cu aproape 4 ani când spunea că în zonă nu sunt grupuri infracţionale organizate care să nu fie monitorizate de subordonaţii săi. Pentru meritele sale, Mihai Carp a fost decorat în februarie de preşedintele Klaus Iohannis. Asta deşi instituţia pe care o conduce a fost măcinată de-alungul timpului de diferite scandaluri de corupţie, de la poliţişti implicaţi în furturi de bărci, şi până la accidente muşamalizate sau proxenetism.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.