Şeful Poliţiei Municipale Sibiu, comisarul Cristian Negru, a demisionat din funcţie, după ce ministrul de Interne a dezvălui informații din raportul întocmit de Corpul de Control al ministerului de Interne. Acesta a declarat că șeful poliției ar fi ordonat unui subaltern să dea cu maşina peste ursulețul omorât la Sibiu.

Şeful poliţiei Sibiu neagă însă că ar fi dat acest ordin, dar susţine că a primit ameninţări la adresa familiei sale, acesta fiind motivul pentru care demisionază.

‘Doresc să clarific toate aspectele şi mă retrag de la conducerea Poliţiei Municipiului Sibiu, mă pun la dispoziţia organelor de anchetă. Fac acest lucru din două motive: unul pentru a exclude orice dubiu referitor la intervenţia mea în cadrul anchetei penale din poziţia pe care o deţin în prezent, iar al doilea motiv, care este foarte important, iau această decizie în contexul ameninţărilor pe care le primesc în ultimele 12 ore, ameninţări la adresa familiei, la adresa soţiei şi la adresa copiilor. Am primit un telefon anonim pe telefonul de serviciul în care mi se spunea că o să mi se răpească copiii şi o să fie supuşi la acelaşi tratament cum a fost tratat animalul’, a spus comisarul Cristian Negru.

Ofiţerul a anunţat faptul că îşi asumă responsabilitatea deciziei de a împuşca ursul dat fiind pericolul pe care îl reprezenta acesta, dar nu şi o vinovăţie.
 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.