Presedintele CNA, Laura Georgescu, va fi audiat miercuri de catre Comisia de cultura a Camerei Deputatilor, cu privire la inregistrarile in care vorbeste despre o posibila mita primita din partea unor institutii de presa in schimbul favorizarii lor.

Se pare ca atat presedintele comisiei de cultura din Camera deputatilor, liberalul Gigel Stirbu, cat si presedintele comisiei de la Senat, social-democratul Georgica Severin, considera ca sunt intrunite conditiile necesare unei demisii.

„Ar trebui ca institutia care a propus-o sa ii ceara demisia”, a declarat Gigel Stirbu, adaugand ca institutia respectiva, Guvernul Romaniei, este condusa de Victor Ponta. De alfel, si pesedistul Geogica Severin, cel care conduce comisia parlamentara de cultura de la Senat, crede ca „sunt motive suficiente pentru a cere demisia Laurei Georgescu”.

Cu toate acestea, Parlamentul nu poate demite membrii CNA, iar mandatul acestora se incheie inainte de termen doar in caz de incompatibilitate sau prin incalcarea legii penale.

In inregistrari care fac subiectul audierilor de la Parlament, Laura Georgescu il numeste pe senatorul Georgica Severin „jigodie”.

„M-a fortat jigodia de Georgica Severin sa le dau lor cuvantul. Eu innebunesc ca tu ma pui, pe boul de Ghita si pe Romania TV, sa-i acopar si tu nu profiti de… asa. Intelegi ce-ti explic? Crezi ca merge ceva legal in Romania? Vin si te santajez… Cum crezi ca merge-n Romania? Merge ceva legal?

Sa ma duc si sa zic: nu va suparati, uitati am si eu o lege. Pot sa, la umbra ei, sa-mi fac treaba? Nu. E, du-te dracu’ atuncea! Vin si te santajez, ce vrei sa fac?”, se aude pe inregistrarile difuzate de Realitatea TV.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.