Sebastian Ghiță declară într-o nouă înregistrare la românia tv că Victor Ponta a fost șantajat de Florian Coldea să o numească pe Laura Codruța Kovesi la DNA.

”Eu sunt persoana care a însoțit-o pe Elena Udrea la biroul lui Victor Ponta și despre care Elena Udrea a declarat public. Ce nu s-a spus până acum e faptul că Victor Ponta a fost șantajat pentru a o numi pe Kovesi. În fața mea, Florian Coldea i-a spus că dacă nu o va numi pe Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea în America pentru a se întâlni cu Obama va fi anulată. Mai mult, lui Victor Ponta i s-a spus că anunțul cu privire la anularea vizitei va fi facut în apropierea alegerilor prezidențiale, iar chestiunea aceasta îl va distruge.

Toate aceste lucruri pot fi confirmate de Victor Ponta, Elena Udrea și de Ion Cristoiu citind jurnalul Elenei Udrea și chiar de Traian Băsescu. Documentul înaintat lui Traian Băsescu a fost scris la Guvern, pe calculator din secretariatul lui Victor Ponta. Am asistat la redactarea lui pe hârtie oficială și am mers la vila SRI cu indicativul cap 2 unde se aflau Florian Coldea și Victor Ponta. Ponta ne spusese Elenei Udrea și mie: ”Eu o să o propun, dar am o părere proastă despre Kovesi. Sunt sigur că va executa ordinele din afară și ne va face dosare tuturor. Pe voi doi vă va aresta primii” Victor Ponta a avut dreptate. Kovesi a avut grijă să înlăture din viața publică pe toți cei care au ajutat-o. M-am dus cu documentul la Victor ponta. L-am găsit cu Coldea. Acesta a sunat-o pe Kovesi și i-a spus să vină la București. Așa a fost numită Kovesi.”, a dezvăluit Sebastian Ghiță într-o nouă înregistrare trimisă România TV.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.