Sebastian Ghiță ar fi fost localizat în Serbia, informează PRO TV. Mai mult, se pare că de când pe numele său există un mandat de arestare în lipsă el ar fi primit și vizite de la persoane din România.

Fugarul Sebastian Ghita ar fi fost localizat in Serbia. Sustin surse oficiale care doresc sa isi pastreze anonimatul. Pe numele fostului deputat ar putea fi emis astazi al doilea mandat de arestare preventiva in lipsa. Cand si daca va fi adus in tara daca se confirma localizarea, ramane de vazut!”, a scris, pe Facebook, jurnalistul Ovidiu Oanță.

Poliția Română nu a confirmat deocamdată aceste informații.

Este posibil ca fostul deputat să fi ales tocmai Serbia ca urmare a relației privilegiate pe care aceasta o are cu Federația Rusă. De-a lungul timpului, mai mulți fugari ar fi reușit în momente cheie să se refugieze la de la Belgrad la Moscova, atunci când au fost descoperiți.

Ghiță a dispărut pe 21 decembrie anul trecut și a fost dat inițial în urmărire națională, după ce a încălcat termenii controlului judiciar. Pe 10 ianuarie, pe numele său a fost emis un mandat european de arestare. De asemenea, e a a fost dat în urmărire internațională prin Interpol, relatează B1.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.