Romania TV difuzeaza in aceste momente in premiera o inregistrare video cu Sebastian Ghita, despre care moderatorii spun ca a fost lasata la redactie de omul politic in urma cu o saptamana. Ghita este cautat in acest moment de autoritati dupa ce nu s-a prezentat la controlul judiciar sapatamana trecuta. In inregistrare, Ghita acuza reia acuzatii mai vechi la adresa DNA.

„Daca inregistrarea a inceput sa ruleze, lucrurile nu mai sint bine deloc. Ce se intimpla azi in Romania e o chestiune de nedescris. S-a incercat deja si poate ca se va reusi zdrobirea vointei romanilor si intoarcerea votului pe care acestia l-au dat masiv in favoarea dezvoltarii, unor oameni care sa construiasca si sa dezvolte Romania. DNA e instrumentul folosit de mai marii zilei si de catre interese straine. Dragnea, care conduce PSD, a fost santajat si amenintat si presat sa nu devina premier”, a spus Ghita in inregistrare.

In inregistrare, Ghita a prezentat cateva emailuri printate cu adresa cucuveauamov@gmail.com, despre care a mai spus ca ii apartine Laurei Codruta Kovesi. El spune ca veridicitatea adresei de email e dovedita de faptul ca pe aceasta adresa i-ar fi trimis el insusi sefei DNA un mesaj cu seriile bancnotelor folosite de el insusi in timpul flagrantului de la Realitatea TV.

Ghita a mai spus ca a participat la diverse locatii ale SRI la intalniri dintre Laura Codruta Kovesi, directorul adjunct SRI Florian Coldea si sefii CIA din Romania.

Ghita o intreaba pe Kovesi daca isi aminteste de petrecerea cu lautari la care a participat impreuna cu el si cu Vasile Dancu.
In curs de actualizare
 Sursa- hotnews
loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.