Scandal uriaș între găștile din USR!

Atacul a fost lansat de soțul lui Clotilde Armand, matematicianul Sergiu Moroianu care a scris pe Facebook despre eșecul în algerile, grupuri de interese, bani grei, abuzuri, legături cu Soroș și mătrășirea franțuzoaicei. Soțul lui Clotilde Armand menționează în mai multe rânduri numele șefului de campanie al partidului, Matei Păun, om de bază al lui Nicușor Dan, și al cărui nume a fost vehiculat și în dosarul paradisurilor fiscale cunoscut sub numele de Panama Papers, potrivit B1.

La scurt timp a venit și replica președintelui USR, Nicușor Dan, care a dezmințit acuzațiile aduse de vechiul său prieten încă din timpul facultății, Sergiu Moroianu.

Matei Paun a activat voluntar, sacrificandu-si timpul personal, fara sa ceara nimic in schimb, atat in campania electorala pentru alegerile locale cat si in campania electorala pentru alegerile parlamentare. A muncit in baza unui mandat dat de Biroul National, pe care nu l-a depasit niciodata. A avut in intreaga campanie electorala sustinerea mea si a Biroului National.

Sunt mahnit si uluit ca Sergiu Moroianu lanseaza in spatiul public afirmatii mincinoase, multe dintre ele similare cu ale dusmanilor politici ai USR„, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.