Un scandal monstru a avut loc vineri noapte într-un club din Târgu Jiu, unde, potrivit România TV, un poliţist şi un procuror au fost snopiţi în bătaie. Agresorul a fugit apoi, însă a fost prins de poliţişti şi a fost dus la audieri, împreună cu victimele sale.

Incidentul a avut loc în jurul orei 4 dimineaţa, într-un club din centrul oraşului Târgu Jiu. A fost un conflict spontan, un schimb de replici dure între agresor şi un procuror. La un moment dat, agresorul i-a dat o palmă procurorului care lucrează la parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

În imediata apropiere a celor doi se afla un poliţist, care lucrează la Serviciul de Proximitate din Rovinari. Acesta a sărit în apărarea procurorului, dar s-a ales şi el cu un pumn în faţă. De aici a pornit o încăierare în toată regula, iar poliţistul şi procurorul au fpst bătuţi cu pumnii şi picioarele. După aceea, agresorul a fugit din club, iar poliţiştii au pornit în căutarea lui. S-a declanşat operaţiunea Năvodul, iar în scurt timp bărbatul a fost prins în trafic. La o percheziţie sumară s-a constatat că agresorul avea asupra sa şi un cuţit. Arma albă nu a fost folosită în încăierare, însă constituie circumstanţă agaravantă.

Atât agresorul, cât şi cele două victime ale sale au fost duse la audieri, la sediul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.