Scandal in studioul Antenei 3 intre fostul premier Petre Roman, Mugur Ciuvica si gazda emisiunii „100 de minute”, Alessandra Stoicescu. Dupa ce presedintele GIP, Mugur Ciuvica, a lansat un atac dur la adresa candidatului Klaus Iohannis, senatorul liberal Petre Roman a incercat sa raspunda acuzatiilor. Discutia a degenerat, iar Petre Roman a criticat-o pe moderatoarea Alessandra Stoicescu pentru modul in care a gestionat schimbul de replici. „Invit pe cine doresc eu la emisiune si cred ca intotdeauna v-ati simtit confortabil aici, domnule Roman. Nu e cazul sa imi dati lectii”, a raspuns gazda emisiunii.

Roman a declarat ca Ciuvica il citeaza in mod eronat pe Iohannis, moment in care presedintele GIP a inceput sa vorbeasca peste senatorul liberal, impiedicandu-l sa raspunda acuzatiilor.

„Vorbiti mult si fara rost”, a spus Petre Roman, de cateva ori, reprosandu-i apoi realizatoarei Antena 3 ca nu intervine pentru a modera discutia. „Si dumneavcoastra ce faceti”, s-a adresat Roman catre Alessandra Stoicescu.

„Invit pe cine doresc eu la emisiune si cred ca intotdeauna v-ati simtit confortabil aici, domnule Roman. Nu e cazul sa imi dati lectii”, a raspuns gazda emisiunii.

loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.