Traian Constantin, concurentul eliminat de la „Românii au talent” pentru că ar fi încălcat clauzele contractuale, vrea să dovedească faptul că PRO Tv a greșit atunci când l-a eliminat din concurs.

Băiatul a mers la Poliție și și-a luat cazierul judiciar pentru a arăta că nu este înscris cu nicio faptă penală.

„Azi am fost la Poliție să îmi iau cazierul, mă simt obligat, în primul rând, să dau ca replică la comunicatul protv-ului. Ca replică la acestea, am postat CAZIERUL JUDICIAR, care spune foarte clar că NU sunt înscris în evidența poliției cu nici o faptă penală și nu am avut niciodată vreo condamnare judecătorească sau alte antecedente penale.

Concluzia este că: EU trebuia să fiu în marea Finală de la Românii au talent, conform votului publicului și al cazierului care spune clar că nu am încălcat nici o lege a statului român! Va invit să vă uitați la cazierul meu, că nu sunt criminal, nici traficant de droguri, nici pedofil, nici infractor. Cazierul de la poliție confirmă spusele mele, că este adevărat!”, a fost mesajul transmis de Traian Constantin, concurentul eliminat de la „Românii au talent”.

Pentru prima dată în istoria show-ului „Românii au talent“, un concurent care s-a calificat în finală a fost eliminat de producători și înlocuit cu alt concurent. Este vorba despre Traian Constantin.

„Echipa de producţie a emisiunii «Românii au talent» a hotărât excluderea din competiţie a concurentului Traian Constantin, pe motivul încălcării clauzelor contractuale. Acesta va fi înlocuit în finala competiţiei de Nicoleta Iancu, clasată în urma voturilor publicului în primii patru concurenţi ai primei semifinale «Românii au talent», care a avut loc vineri, 8 mai.

Astfel, primii trei concurenţi care merg în finala «Românii au talent», difuzată pe 12 iunie, sunt Ion Barbu, Oana Zara împreună cu Alexandru Bordea şi Nicoleta Iancu”, se arată în declaraţia de presă făcută de reprezentanţii postului Pro TV.

Traian Constantin, în vârstă de 35 de ani, s-a clasat pe locul secund, conform voturilor telespectatorilor, în prima semifinală a show-ului „Românii au talent”, difuzată vineri, 8 mai. Tânărul, abandonat de părinţi la vârsta de doi ani, a impresionat juriul, dar şi publicul cu o interpretare la pian.

– See more at: http://www.dcnews.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.