Imagini inedite surprinse de un fotograf român în satele din Transilvania și postate de acesta pe Facebook au fost preluate de publicația Daily Mail. Alex Robciuc a postat pe Facebook mai multe poze în care prezintă viaţa pitorească a oamenilor de la ţară şi modul în care aceştia reuşesc să păstreze vii tradiţiile, iar acestea au fost preluate de jurnaliştii britanici de la Daily Mail, potrivit B1.

„Portretele arată oameni din locuri diferite făcând activități zilnice: muncesc, sărbătoresc, se gândesc și speră, la fel ca noi toți. Ceea cea au deosebit aceștia este faptul că, spre deosebire de majoritatea oamenilor, ei nu sunt înconjurați constant de tehnologie. Ei nu sunt obișnuiți nici să li se facă fotografii. Expresiile suprinse în imagini sunt naturale, pentru că ei nu vor să pară altfel decât sunt. Chipurile lor arată cât de complexă poate fi o persoană prin simplitate”, a declarat fotograful Alex Robciuc.

Despre satul Breb jurnaliștii britanici notează că este unul extrem de iubit de monarhia britanică și este cunoscut faptul că Prințul Charles a petrecut numeroase vacanțe aici.

Cele peste 100 de sate sunt așezate de-a lungul munților Carpați, cunoscuți și drept Alpii Transilvaniei, mai notează Daily mail.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.