Sandra Izbașa și-a reluat în această săptămână antrenamentele. Sportiva se va pregăti o perioada singură, ca apoi după verificarea pe care o va susţine în faţa colectivului tehnic, să se alăture lotului olimpic la Izvorani, scrie Prosport.

„Am avut o discuţie cu domnii antrenori, cu domnul Stoica şi am spus că vreau să încerc să văd cât de mult pot recupera din integralele pe care le-am avut la Londra. Sunt conştientă că va fi foarte greu şi va trebui să muncesc de zeci de ori mai mult decât fetele din echipă, dar sunt motivată şi vreau să încerc să fac acest lucru pentru că nu vreau ca peste câţiva ani să am regrete că aş fi putut să ajut echipa şi nu am încercat. Nu vreau să iau locul nimănui din echipă, nu vreau să demonstrez nimic pentru că nu mai am ce demonstra, vreau să intru în sală şi să mă bucur de gimnastică”, a spus Sandra.

Sandra spune că de la  Cătălina Ponor a pornit totul.

„De la Cătălina a pornit totul. Ea m-a ajutat să privesc partea plină a paharului dacă m-aş întoarce în gimnastică şi mi-ar fi şi mie mai uşor să ştiu că e acolo, în sală, alături de mine şi ne pregătim împreună”, a spus sportiva.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.