Nu este un secret pentru nimeni. Elena Udrea se afla intr-o situatie, practic, fara iesire. Pe un drum fara intoarcere. Plasata intr-un scenariu fara precedent. In care, unui parlamentar i se cere, simultan, de mai multe ori, arestarea. Cum-necum, sistemul s-a pornit impotriva ei. Acelasi sistem pe care ea l-a utilizat, in ultimii zece ani, impotriva adversarilor. Iar Traian Basescu tace. Se abtine de la orice reactie. E corect? E moral?

Nu m-a interesat niciodata daca Elena Udrea a fost sau nu ibovnica lui Traian Basescu. Dar este un subiect care nu a putut fi tinut sub covor. S-a vorbit mult si in toate felurile despre asta. Ibovnica sau nu, iubita sau nu, doar folosita sau nu, Elena Udrea a fost, insa, cu certitudine, cel putin un tovaras politic al fostului presedinte. Indiscutabil, cel mai loial si cel mai atasat si cel mai constant dintre toti. Iar astazi, a dat de necaz. De un necaz real si mare. Este drept sau este nedrept ca Basescu o abandoneaza? A fost sau nu a fost amanta lui, e mai puţin important. Esenţial este ca, fara niciun fel de discutie, ea a transpirat, in toate momentele, inclusiv in cele mai grele momente, pentru cariera politica a lui Traian Basescu. A stat alaturi de el chiar si in zilele in care se milogea, ca ultimul nenorocit, cu caciula in mâna, la ambasada Statelor Unite ale Americii, prin curte, asteptându-l pe inaltul reprezentant al Washington-ului si implorându-l sa-l scoata din garaj. Din garajul suspendarii. Nici atunci Elena Udrea nu l-a abandonat.

Si tot fara niciun fel de discuţie, cel putin cât a furat tandemul Udrea-Cocos, a furat si Basescu. Pentru ca ei nu au furat separat. Au furat impreuna. In haita. La fel cum, in haita, au actionat politic impotriva cetatenilor României si, tot in haita, si-au prigonit adversarii. Pai daca au furat impreuna, acum, de ce marele barbat de stat si de alcov, Traian Basescu, sta cu capul in nisip? Ascunzându-se in spate doamnei Maria, sotia de atâtea ori uitata si de atâtea ori regasita dupa lungile si intortocheatele sale curse, prin porturile rau famate ale lumii.

Ce barbat este acela care isi paraseste la greu tovarasul de drum? Ce barbat este acela care işi abandoneaza partenerul ranit?

Sa-ti fie rusine, Traian Basescu!

loading...

1 COMENTARIU

  1. Intreaga VINA ,o poarta d-nul Iliescu!Dupa Revolutie,primul pas ar fi trebuit reforma monetara> cu inchiderea granitelor pe timpul ei ,de cateva ore ,dar NUMAI CU GANDURI ONESTE PENTRU BUNUL MERS AL TARII….dar cumsa poata face asa ceva ,cand pe sub ascuns oamenii au fost impinsi in gura mortii….cu promisiuni …certificate de revolutionar …cu facilitati pe viata, si acest lucru a fost inelul-vicios al spiralei -morale ce a tras in jos societatea romaneasca !Indiscutabil ,intentiile d-lui Iliescu au fost cat se poate de oneste ,din punct de vedere patriotic ,la inceput, dar ,ca si orice lucru fragil, daca nu-l consolidezi cu multa atentie si grija ,in timp scurt,se degradeaza ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.