Primarul interimar al Municipiului București, liberalul Răzvan Sava, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj specific celor care candidează pentru funcția de edil prin care promite o cosmetizare și o schimbare la față a Bucureștiului. Surprinzător deoarece mandatul său de interimar expiră în câteva luni, potrivit www.informatiazilei.ro.

 

Un București modern, un București prietenos cu locuitorii săi este, nu există nici un dubiu, o dorință exprimată de bucureșteni în orice studiu, sondaj. Planul Integrat de Dezvoltare Urbană este exact răspunsul la aceste așteptări ale bucureștenilor. Am decis să reintroduc PIDU pe ordinea de zi a ședinței din 26 ianuarie a Consiliului General. PIDU cuprinde 62 de proiecte de investiții în Capitală, în valoare de aproximativ 293 de milioane de euro. Zonele vizate sunt: Piața Romană la Nord, Piața de Flori la Sud, Calea Moșilor la Est și Calea Griviței la Vest. #PIDU #Bucuresti

Posted by Razvan Sava on Friday, January 22, 2016

Un București modern, un București prietenos cu locuitorii săi este, nu există nici un dubiu, o dorință exprimată de bucureșteni în orice studiu, sondaj. Planul Integrat de Dezvoltare Urbană este exact răspunsul la aceste așteptări ale bucureștenilor. Am decis să reintroduc PIDU pe ordinea de zi a ședinței din 26 ianuarie a Consiliului General. PIDU cuprinde 62 de proiecte de investiții în Capitală, în valoare de aproximativ 293 de milioane de euro. Zonele vizate sunt: Piața Romană la Nord, Piața de Flori la Sud, Calea Moșilor la Est și Calea Griviței la Vest. #PIDU #Bucuresti”, a scris Sava pe Facebook.

Proiectele sale ar dura mult peste cât s-ar întinde mandatul acestuia, de aceea PNL l-ar putea pregăti pe Sava ca rezervă și să-i calculeze scorul din sondaje prin primăvară ca să vadă dacă ar putea să-i ia fața lui Bușoi.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.