Europarlamentarul Rareș Bogdan a sărbătorit Anul Nou în familie, așa cum se poate vedea din fotografiile postate de acesta. Pozele sunt însoțite și de o urare pentru tori românii.

„La Multi Ani! An Nou Fericit tuturor! Bunul Dumnezeu sa ocroteasca Romania! 2020 sa va aduca bucurii, satisfactii si impliniri!“, este mesajul de Anul Nou al prim-vicepreședintelui PNL, Rareș Bogdan.

Fostul jurnalist le reamintește românilor și sloganul emisiunii sale.

„Vă doresc din tot sufletul să aveți un an minunat! Să fiți sănătoși, inspirați, să vă păstrați limpezimea și curajul! Să nu vă părăsească încrederea!
Anul care s-a încheiat a fost greu, dar avem cu toții, vorba poetului, „o oboseală fericită în pași”! Am reușit să întoarcem, cu toții, destinul României, dar fără inimile voastre puternice, minunea nu ar fi fost posibilă! Ne aducem țara în normalitate, pas cu pas, căci merităm un tărâm în care să ne simțim cu toții acasă! Demnitatea, democrația, solidaritatea și libertatea pe care le-am întărit în anul ce se încheie trebuie să ducă la prosperitate pentru toți, nu doar pentru unii! Vă rog să credeți în șansa noastră de a face din normalitate pista de lansare a unui destin glorios, așa cum merită românii! Împreună putem face din România un stat puternic, demn, inflexibil la posibile tentative de a-l vulnerabiliza!
Oameni buni, să vă fie copiii, părinții, bunicii, prietenii sanatosi si fericiți! Să le ferească bunul Dumnezeu inima de tristețe!
Nu uitați să iubiți România și în 2020! Vatra strămoșească este singura noastră ancoră, rădăcinile puternice nu ne vor trăda niciodată!
La mulți ani, dragi români, oriunde v-ați afla! Mă înclin în fața voastră!“, este urarea lui Rareș Bogdan.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.