Să vă spun cum decurg lucrurile în grupul ingracțional organizat, își începe postarea prim vicepreședintele PNL Rareș Bogdan pe pagina lui de Facebook. Sau citiți și vă cruciți.

„Să vă spun cum decurg lucrurile în grupul infracțional organizat.
Acțiunea se petrece undeva pe Lună. Faza 1 – Ședință la partid.
Șefa: am găsit bani să dăm la toți.
Nedumerit 1: de unde? Săptămâna trecută nu erau.
Șefa: Eugen Criminogen va muta tot, dacă se trezește după cheful de azi-noapte și termină tratamentul cu colagen. Vor întârzia decontările din banii Uniunii Eterogene, dar alimentăm programul național cu toate resursele. Dăm la toți nemulțumiții, să nu mai sară gardul.
Nedumerit 2: Păi deja sunt unități unde se iau banii de 3 ori pe an, oamenii sunt nemulțumiți.
Șefa: Să le dea Donald, din Potomac, asta e, păcat de mine, că nu sunt conflictuală.
Nedumerit 3: Păi cum să muți așa, nu deturnăm, nu răspundem? Uite, femeia aia, Lia Paranghelia, nu poate să-o pună pe Narcisa, sau cum o cheamă, la SS, nu ne-am blindat, ne trezim cu dosare.
Șefa: Sunteți conflictuali și aveți amnistie, ăăă, amnezie. Nu vă amintiți cum ne-a dat ordin Nenea, să-i fie brățările ușoare, să trecem două ordonanțe beton? Una a transformat două ministere în pușculițe gigantice, pe vremea lui Servil. Cealaltă a scos din legea finanțelor limitele creditelor de angajament şi interdicţia de a schimba destinaţia banilor. Păi de ce le-a dat, să huzurească alții? Nu, boss, le dădu să se poată lua banii oricând, fără sancțiune. Banii e aici, în pixul meu. Dar nu-i semnez fără să știu că vă vine mintea la cap și nu trădați.
Nedumerit 4: Și nu e de procurori? Zice ăla, Batistuță, că e cam penală faza.
Șefa: Până se mișcă procurorii trec alegerile.
Faza 2 – ședințe individuale, roman-fluviu
Șefa: Grigore, cât îți trebuie?
Grigore: 30 de miliarde și mă întorc.
Șefa: Ia, pentru început 3, că nu s-a trezit ăla, e tot cu castraveții pe ochi, dar treci înapoi, ține adeziunea, lasă-l pe Victor, știi că e aventurier. Hai, du-te! Următorul!!!”, scrie Rareș Bogdan pe pagina lui de Facebook.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.