Eurodeputatul liberal Rareș Bogdan anunță că cererea socialiștilor de a pune pe ordinea de zi modificarea legislației electorale din România a fost respinsă.

PSD ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI. Socialiștii au încercat o mizerie înfiorătoare ACUM câteva minute în Plenul Parlamentului European de la Bruxelles. Totul la solicitarea socialistilor români, adică a pesedistilor! Propunerea socialistilor a fost să introducă pe Ordinea de zi de mâine dimineață discutarea „situatiei din Romania cu privire la modificarea legislatiei electorale in Romania, cu 3 luni inainte de Alegerile Locale”. Au fost bătuti crunt, cu 302 la 136 de o majoritate formată din grupurile PPE, Renew, ID, ECR si de abținerea Verzilor și GUE. Socialiștii au fost practic aproape singuri în demersul lor mizerabil de a lipi România de Polonia și Ungaria în derapaje cu privire la funcționarea democratiei. Este grav că tocmai cei care se băteau cu cărămida în piept că nu trebuie duse problemele României în afara granitelor, ACUM, când sunt insignifianți si disperati, alungați si tamponați de proprii alegatori, MINT cu nerușinare și încearcă să pună România într-o situatie dificilă pe plan international. Mizerabil gestul socialistilor europeni, să nu se informeze despre ce este vorba, incalificabil și ticălos gestul socialiștilor români de la PSD. Fortele Dreptei Românesti în frunte cu PNL, PMP, Usr/Plus au zdrobit PSD sș la Bruxelles!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Reamintim că grupul socialiștilor a solicitat în Parlamentului European adoptarea unei declarații  cu privire la modificarea legislației electorale din România, acuzând că ”se încalcă recomandările Comisiei de la Veneția, pe motiv că modificarea legislației privind alegerea primarilor în două turi are loc cu mai puțin de șase luni înainte de alegeri ”pe cale extraordinară, fără dezbateri și fără amendamente”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.