Rareș Bogdan a prezentat la emisiunea „Jocuri de Putere” de la Realitatea Tv de miercuri fotocopii ale unui document care părea a fi un denunț din dosarul Microsoft.

Directorul Realitatea a citit un fragment, susținând că în acest document apar numele Roberta Anastase și Elena Băsescu . Potrivit lui Rareș Bogdan, denunțătorul ar fi scris următoarele:

„În total, 210.00 de euro pentru campania din 2008 de la locale. 40.000 de euro eșarfe, 25.00 de bucăți de steaguri, 30.000 de euro plătiți cash, 15.00 de euro dați cash Robertei Anastase, contribuție pentru campanie. Am mai plătit pentru doamna Elena Băsescu campania europarlamentară reprezentând 125.000 de euro”.

Rareș Bogdan a înmânat fotocopiile invitaților săi, Ion M. Ioniță și Costi Rogozanu, care au confirmat că apare numele fiicei fostului președinte. Pe copii apăreau, potrivit lui Rareș Bogdan, numele și semnătura procurorului.

„Da, e domnul Sandu, îl recunoașteți după stil”, a explicat Rareș Bogdan cui îi aparțin aceste declarații. Amintim că Gabriel Sandu, fost ministru al Comunicațiilor în guvernul Boc, este implicat în dosarul Microsoft.

sursa- www.dcnews.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.