Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan spune că Partidul Național Liberal va câștiga alegerile locale cu un scor foarte mare.

Vom câștiga Alegerile Locale la scor! Vom fi foarte clar și validati de cetățenii României primul partid, la fel ca la Europarlamentare, dar cu un scor electoral crescut cu procente bune fata de 26 mai 2019. Numarul de Consilii Județene pe care le vom câștiga va fi mult peste dublul celor pe care le detinem acum.
Stiu ce vorbesc. După 16 județe pe care le-am străbătut in Campania aceasta și înaintea celor 10 judete pe care le mai străbat cu întâlniri electorale și emisiuni la TV și Radiouri sau Platforme OnLine locale, respectiv Conferințe de Presa, la fel ca pana acum, pot spune ca vom lua cel mai mare scor înregistrat de PNL după 1990.

Pentru asta însă este nevoie de mobilizare și organizare perfecta.

PSD este încă periculos, iar cei 28 de președinți roșii de Consilii Județene lupta cu toate mijloacele. Inclusiv cele neconvenționale sau chiar ilegale. Așa ca, NU va călcați pe laurii victoriei pe care încă nu o avem. La lupta! Vot cu Vot se obține Marea Victorie. Cu Bunul Dumnezeu înainte!”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.