Rareș Bogdan, PNL, s-a întâlnit la Luton, Marea Britanie, cu un grup de tineri români, plecați din țară de 10-15 ani, dar care abia așteaptă să se întoarcă acasă. Știu ce-au făcut, ce pot, ce au muncit și ce ar construi în România. Cei mai mulți au stat în Italia în jur de 10 ani, iar când lucrurile s-au înrăutățit, au plecat mai departe – Franța, Anglia, Irlanda.

Sergiu Rotaru, un tânăr din Brașov, care este plecat cu fratele lui și cel mai bun prieten, coleg de școală, i-a mărturisit lui Rareș Bogdan că nu a pierdut nicio emisiune de-a lui pentru că voia să înțeleagă ce se întâmplă în țară. Sergiu se întreba retoric – „Cum dracu se poate uita lumea la Antena 3”.

Frații Rotaru și prietenul lor Adrian, de un an în Anglia, și de 10 ani în Italia, au plecat de acasa, din Brașov, de mici. Au fost la protestul de pe 10 august, au fost și la cel de la Brașov, dar nu au atâția bani să facă naveta în România.

Știu să facă de toate – canalizări, borduri, străzi, case, blocuri. Promit că dacă se întorc acasă o să facă ceva ce n-a văzut Parisul.

În grupul strâns în jurul lui Rareș Bogdan erau români din toate colțurile țării.

„Dacă s-ar întorce românii acasă, ar fi ca și când s-ar aduna toată Europa în România”, spune unul dintre ei.

Un român are, pe final, și o nedumerire – „la banii astia, Dragnea tot cu dinții stricață umblă? Măcar ca semn de respect să-i pună”.

Rareș Bogdan a postat și un mesaj lângă înregistrarea video, pe pagina lui de Facebook.

„Alături de alți români liberi și atenți la ce se întâmplă cu țară, oricât de departe s-ar afla! Ascultați și veți înțelege mai mult. Sunt vorbe care dor și trebuie luate în considerare la modul serios. Ei iubesc cu adevărat România 🇷🇴, oriunde s-ar afla. Au fost și ei pe 10 August în Piața Victoriei. Aici suntem la Luton, la doi pași de aeroport”, a scris liberalul.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.