PNL a organizat sâmbătă un miting electoral la Craiova, la finalul căruia, Rareş Bogdan, aflat  pe prima poziție pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare, a ţinut un discurs dur anti-PSD și anti-Dragnea.

Am venit alături de dvs. pentru a câștiga aceste alegeri, pentru a îngenunchea PSD. Gorjul e aici? Oltul cel bun, nu Oltul lui Vâlcov e aici? Mehedinți e aici? Vâlcea e aici? Dar Doljul cel mândru e aici? Oltenia oamenilor mândri, iuți la minte și harnici e aici?. Cum, Doamne iartă-mă, ați ajuns să vă închinați la un cuplu toxic pentru România – Olguța și Olguțul! România nu-i a lor, România e a dvs., a celor peste 80.000 de olteni care au plecat alungați de PSD din această țară. 236.000 de copilași ai României adorm și se trezesc având de ei doar un părinte, celălalt fiind departe de țară, alungat de PSD.

În democrație, hoții stau la pușcărie, nu stau în Parlament, nu stau în Guvern!Niciodată nu au ajuns să ne conducă oameni atât de proști.

De aici, din mijlocul Olteniei, o să-i fac o ofertă de nerefuzat lui Liviu Dragnea: Dragnea, timpul tău a expirat, retrage-te până nu e prea târziu, vei mânca o mamă de bătaie cu partidul tău.

Nu e de ajuns că înjură Europa, acum s-au apucat să înjure și SUA, uitând că acum câteva zile rușii făceau exerciții să atace baza de la Deveselu. Ce îi deranjează? Că șeful lor suprem a rămas fără viză de America.Pe cine vreți la conducerea Guvernului, pe Veorica și pe Dragnea? Dvs. puteți elibera Oltenia. Știu că sunteți amenințați, șantajați că vă dau copiii afară de la locurile de muncă. Luptați, rezistați, pentru că îi vom îngenunchea.

România, trezește-te!”, a fost discursul lui Rareș Bogdan la Craiova.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.