Rareș Bogdan afirmă, într-o postare pe pagina lui de socializare, că guvernul PSD nu îi iartă pe românii din disporă pentru  10 august 2018. Europarlamentarul liberal spune că diaspora va fi vânată peste tot. 

„Guvernul Dăncilă nu-i iartă pentru 10 august și-i vânează peste tot. Iată de ce ezită frații din Diaspora să se înscrie pentru votul la alegerile prezidențiale! Se tem de ticăloșiile de care sunt în stare bolșevicii 2.0. Am sesizat încă ceva: Dăncilă a fost azi la Forumul Românilor de Pretutindeni. În prima frază a anunțat că există o companie de informare privind votul și cere extinderea termenului de înscriere – pentru a putea spune apoi că a încercat să-i ajute, dar ei nu vor să voteze!!! Păi iată de ce ezită! Îi vânează fiscul și cine știe ce mai pregătesc ăștia! Alfel nu stăteau la cozi 4-8 ore să voteze!! Revin: în fraza a doua, Dăncilă a anunțat că există niște programe de finanțare pentru Diaspora. Spuneți-mi dacă pricep eu bine că e o tentativă de mituire a celor din Diaspora. Vă aștept cu drag comentariile!”, a scris Rareș Bogdan.

Guvernul intenționează să ceaară ambasadelor și consulatelor României din străinătate  să identifice românii din diasporă, ca fiscul să-i poată urmări.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.