Realizatorul TV Rareș Bogdan a declarat marți pentru G4Media.ro că a primit o ofertă de la PNL pentru a deschide lista candidaților la europarlamentare, dar va lua o decizie după 21 martie. Totuși, Rareș Bogdan anunță că nu va renunța nici la visul lui de a fi jurnalist.

”PNL mi-a făcut ofertă pentru a deschide lista. Decizia o voi lua după 21 martie, ceea ce le-am transmis și liberalilor”, a declarat Rareș Bogdan pentru G4Media.ro.

„Nu parasesc presa. Daca voi ajunge la o intelegere cu PNL, nu voi face altceva decat sa mai urc o tribuna, de pe baricada pe care sunt acum. Nu abandonez baricada, nu abandonez cauza pentru care am luptat. Daca voi fi europarlamentar, voi avea program la Bruxelles de luni, pana miercuri. Si, in aceste conditii, voi discuta cu conducerea postului Realitatea TV si cu PNL ca joi si vineri sa fac emisiuni ca invitat permanent, co-moderator, si un duplex marti seara, Bucuresti-Bruxelles, cu mine timp de 4 ore in platoul de la Bruxelles. Fara minimum trei seri pe Realitatea TV nu plec”, a explicat Rareș Bogdan pentru realitatea.net.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.