Jurnalistul Rareș Bogdan a comentat, la Realitatea TV, că propunerea PSD de premierîn persoana lui Sorin Grindeanu este una ”înțeleaptă”.

”Am spus că am încredere în înţelepciunea zeilor PSD. România nu are nevoie de război, ci de linişte, are nevoie ca cei care au câştigat alegerile să îşi termine programul de guvernare. Preşedintele nu cred că are motive să refuze un om despre care am o părere foarte bună, l-am văzut evoluând în partid, ca şi viceprimar şi este şi o personalitate puternică. (…) Mă bucur că domnul Liviu Dragnea a dovedit înţelepciune şi îi informez cu respect că dacă nu se întâmpla aşa, ar fi avut probleme să adune la fel de multe voturi”, a spus Rareş Bogdan la Realitatea TV.

”Programul PSD e foarte ambiţios şi va putea ţine acest partid la guvernare chiar mai mult de 4 ani. Klaus Iohannis va veghea, nu trebuie să guverneze. Eu cred că domnul Iohannis îl va numi pe domnul Grindeanu, iar dacă nu, ne va oferi argumente. E o condamnare penibilă şi ruşinoasă în cazul lui Dragnea. Dar trebuie să respectăm legea. Când nu va mai exista legea, va putea fi premier. Până atunci PSD trebuie să guverneze astfel….” a mai spus Rareș Bogdan.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.