Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan i-a criticat pe politicienii care își dau cu părerea despre criza de coronavirus prin care trece România.

”Când ești politician, când te uiți și doar arăți că tu acționai mai repede, deși știi foarte bine reacția poporului român, în momente de cumpănă având în vedere istoria acestui popor. În urmă cu 30 de ani eram încă în comunism.

Nu e foarte simplu să iei măsuri extrem de dure, extrem de radicale, le iei treptat, le iei pas cu pas, le iei pregătind forțe de ordine, pregătind spitale… încercând să arăți că nu-i mai tratezi pe cei care au cancer sau alte afecțiuni pentru că pregătești spitalele când știi foarte bine că nu este așa, dar cauți soluții pentru a face față acestei situații fără precedent în România… Cum te poți numi dacă nu un ticălos incurabil?

Din păcate din nou românii și România suferă din cauza acestei lupte fratricide. Ne lipsește ceva și cred că doar dacă ne-am raporta la bunul Dumezeu am putea să ne schimbăm. Să încercăm că aici nu e vorba despre Iohannis, Orban, Costache, Vela, Arafat, Tătaru sau Streinu Cercel. Aici e vorba despre salvarea vieților românilor”, a spus Rareș Bogdan la Realitatea PLUS.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.