Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan îl ironizează pe Eugen Teodorovici, auto-poreclit “Lordul”.

„Orlando, auto-poreclit “Lordul” pe vremea când era sufletul discotecii și știa toate albumele Boney M, suferă după timpurile când se ploconea în fața unei mustăți. Lasă, băiatule, dacă totul merge bine după rectificarea bugetară falsificată, o să-l întâlnești curând. Că i-o fi dor și lui de niscai lingușeli, să mă exprim elegant.”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Eugen Teodorovici a declarat la Craiova că Liviu Dragnea a fost al lor și, la fel ca un „copil care greșește în casă”, nu îl dai afară din familie, ci îi spui ce are de făcut „în mod corect”.

„Ne-au făcut să nu putem să pronunţăm numele preşedintelui Dragnea. De ce? Dom’le, am spus-o şi la televizor, n-am avut o relaţie bună cu Liviu Dragnea, toată lumea o ştie. (…)  A fost al nostru, cu bune şi cu rele, a fost al nostru. Un copil care îți greşeşte în casă, sparge farfuria sau ceaşca cu cafea, îl dai afară din familie? Nu, îl chemi, îl înveţi, îi spui ce are de făcut în mod corect să nu mai greșească. Așa și cu noi. Dragnea a făcut multe lucruri bune. Este al nostru, să nu ne fie teamă să spunem ce avem de spus”, a declarat Eugen Teodorovici.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.