Prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan dă asigurări că nu există negocieri ascunse între liberali și social-democrați.

Rareș Bogdan consideră cămoțiunea de cenzură are șanse mici să treacă. El consideră că principala temă a PNL este obținerea votului în două tururi.

„Facem tot ce putem să impunem două tururi de scrutin. Facem tot ce e posibil să ajungem și la anticipate. Eu nu cred că reușesc să dea Guvernul jos. Noi susținem clar că vom găsi o soluție în orice situație de a impune și două tururi. Este cea mai importantă temă la care PNL nu poate renunța”, a declarat Rareș Bogdan.

El a mai vrut să spulbere orice speculație și a anunțat că tot Ludovic Orban va fi prim ministru și dacă guvernul va cădea.

„În cazul în care cade Guvernul, deși șansele sunt mici, va trebui ales unul dintre miniștrii Cabinetului pentru a conduce interimar sau Ludovic Orban. Chiar și în situația cu unii din ei, tot Ludovic Orban va fi. Ca să anulăm orice fel de speculație, Ludovic Orban rămâne premier și interimar și premier la al doilea mandat”, a mai spus Rareș Bogdan.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.