Rareş Bogdan a comentat decizia preşedintelui Iohannis de a respinge propunerea pentru funcţia de premier făcută de PSD-ALDE.

 „Nu a fost niciun fel de surpriză. Poate mi-am atras antipatii pentru că m-am exprimat încă de săptămâna trecută. Preşedintele înţelege că această ţară are nevoie de un premier foarte puternic din partea acestei coaliţii. 

Cred că coaliţia va veni cu o propunere de nerefuzat. Sunt convins că preşedintele PSD vrea să îşi pună în aplicare planul de guvernare pentru ţară. Cred că dl. preşedinte a primit foarte informări, s-a interesat foarte mult. (…)


Cred că preşedintele a ales înţelept şi cred foarte mult în dorinţa domnului Dragnea de a guverna.

Mai cred că domnul Dragnea, care a câştigat în mod categoric alegerile parlamentare, se gândeşte la România şi va înţelege că în spatele deciziei preşedintelui României nu se află un moft, ci o analiză serioasă a preşedintelui. Doamna Shhaideh, care ar fi putut aduce un plus valoare ca ministru, ar fi adus şi unele neclarităţi ca premier.

Cred că preşedintele României este pregătit de orice. România de la urne de azi a fost de 7 milioane de voturi, în 2014 au fost peste 11 milioane de voturi. Dacă se întâmplă ceva, preşedintele va câştiga şi se va ajunge la dizolvarea Parlamentului şi la alegeri anticipate. Şi PSD va ajunge într-un moment foarte complicat, pentru că propunerea pentru doamna Shhaideh a lovit în fondul electoratului lor.

Din punct de vedere economic şi social nu cred că preşedintele PSD va duce decizia în acea zonă. Dacă se ajunge acolo, preşedintele Iohannis va câştiga acest război”, a  declarat Rareș Bogdan la realitatea tv

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.