Îniante de ședința CEX a PSD, jurnalistul Rareș Bogdan scria că nu Victor Ponta va fi președintele Camerei Deputaților,  ci Viorel Ștefan.

La finalul ședinței, Ponta a spus că nu s-a autopropus pentru șefia camerei, dar că are un motiv de bucurie pentru că i-a tras țeapă lui Rares Bogdan, deoarece nu Ștefan este președintele Camerei Deputaților , ci Florin Iordache. Jurnalistul de la Realitatea TV a răspuns prompt, pe Facebook.

”Victore, probleme????????

Ce imi este Stefan, ce imi este Iordache….. Sanatosi sa fim! Trăiască Mikey Mouse si prietenii săi. Tot mai putini chiar si in propriul partid”, a scris Rareș Bogdan.

Teapa cea mare e la tine, cred, Victoreeee! Oricum, nu la fel de mare ca cea din 16 Noiembrie, la care mi-am adus si eu putintel aportul ?
Am văzut ca Mickey Mouse ma ataca din nou, e fericit ca eu as fi luat teapa, anuntandu-l pe Stefan, si nu pe Iordache… Pai, Draga Victor, tu cred ca te faci doar ca nu înțelegi… EU AM ANUNȚAT FOARTE CLAR ca nu vei fi Tu, Stimabile…?! Si am anunțat bine.
Victore, probleme??? Nu înțelegi ce ți se întâmpla? Sa iti desenez sa poți pricepe?
?
Ce imi este Stefan, ce imi este Iordache…?!? Sanatosi sa fim! Trăiască Mickey Mouse si prietenii săi! Tot mai putini, chiar si in propriul partid

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.