Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan reacționează după ce Viorica Dăncilă i-a furat oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu, care se uită neputincios cum i se destramă partidul.

„Dacă ai ajuns să se uite Dăncilă de sus la tine… ești praf, domnu’ Tăriceanu! Și nu că te umilește, dar te aruncă în râu ca și când ai fi un mâț abia fătat, îți trage partidul de sub picioare, îți desființează grupul parlamentar și, precum e obiceiul PSD, îți sparge casa și îți fură și butelia. Dăncilă să își bată joc de matale, care ai reușit un deficit bugetar record (gaură de 5.2%), ai umplut aparatul bugetar de pile și ai aranjat averea Gojdu? Păi la incompetență o umileai, dacă nu veneai la serviciu la ora 10, direct de la cursurile de pilotaj. No, vezi ce pățești dacă furi curent? Ajungi să râdă de tine Dăncilă. Mai jos nu se poate”, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Viorica Dăncilă a anunțat că trei reprezentanți ai ALDE vor face parte din guvern, pentru portofoliile lăsate vacante după ce Călin Popescu Tăriceanu. Ea a susținut că a luat această decizie „pentru interesul României”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.