Liberalul Rareș Bogdan comentează ultimele informații apărute în spațiul public potrivit cărora România alocă cel mai mare procent din venituri pentru salariile bugetare. Europarlamentarul PNL susține că aparatul administrativ al statului române este înțesat de pilele PSD, care este o practică bolșevică, întâlnită la partidul comunist. Rareș Bogdan așa explică și de ce mulți români pleacă din țară.

„Suntem primii din UE la bani pentru bugetari și deoarece aparatul administrativ a fost înțesat de pușmalale (am vrut să spun progenituri), amante, nepoate, o groază de incompetenți utili care nu lasă nicio șansă tinerilor absolvenți să muncească pentru țara lor. Ei sunt considerați periculoși, deoarece nu au în biografie detalii care pot fi folosite împotriva lor, nu pot fi manipulați să servească partidul, nu România. De asta au plecat și pleacă încă din țară, pentru că aici nu au nicio șansă. Bolșevicii angajează doar pe pile!”, scrie Rareș Bogdan pe pagina lui de Facebook.

România este a doua cea mai săracă ţară din Uniunea Europeană şi cu cea mai proastă infrastructura din cauza faptului că aloca cel mai mare procent din venituri pentru salariile bugetarilor, a dezvăluit un alt liberal, Florin Cîțu.

„România este a doua cea mai săracă ţară din UE cu cea mai proastra infrastructura.

Ce a făcut PSD+ALDE cu banii încasaţi de la dumneavoastră prin taxe, impozite, amenzi etc?

I-a dat pe salariile bugetarilor”, a scri liberalul.

Potrivit senatorului, procentajul veniturilor date pe salariile bugetarilor a crescut, în doar un an, de la 29.8% la 32.6%.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.