Rareș Bogdan, numărul unu pe lista PNL pentru europarlamentare, le-a făcut o surpriză impresionantă brașovenilor, simpatizanți sau membri PNL aflați în Piața Saftului pentru a-i cunoaște pe liberalii care se bat pentru un loc în Parlamantul European.

La finalul discursului motivațional, Rareș Bogdan și-a adus fiul cu el pe scenă și l-a prezentat celor prezenți. Pentru el și pentru toți copiii din România merită să lupți până la capăt, a spus Rreș Bogdan în aplauzele asistenței.

La Brașov, a avut loc duminică întâlnirea Regională Centru a Partidului Național Liberal cu aleșii locali, membri și candidați ai #PNL pentru alegerile europarlamentare.

Evenimentul a avut loc în aer liber în Piața Sfatului.

La întâlnire au participat președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, lideri naționali și locali ai PNL, primari, parlamentari și candidați la alegerile europarlamentare, printre care îi enumerăm pe Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Marian-Jean Marinescu, Mihai Țurcanu Mihai, Violeta Alexandru, Vlad Nistor.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.