Mulți afaceriști autohtoni au râvnit, în ultimii zece ani, la câte o “felie” din miliardul de euro pus la bătaie de statul român în baza contractului încheiat, pentru securizarea frontierelor, cu concernul franco-german EADS. Puțini au fost, însă, cei care au și reușit să obțină, prin subcontractări, câteva zeci de milioane de euro din tranșele de sute de milioane virate de România în conturile EADS, în procesul aderării la Spațiul Schengen. Printre aceștia se numără și Valentin Vișoiu – cel mai important partener de “afaceri” al avocatului Radu Pricop, iubitul Ioanei Băsescu.

Peste 26 de milioane de euro pentru noul sediu al Poliției de Frontieră

26.115.870 euro

Atât a încasat firma Conarg Construct Pitești – SRL pentru noul sediu al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră (IGPF). Banii au fost virați într-un singur an (2011 – 2012) din creditul extern garantat de Guvernul României, aferent contractului cu EADS, după cum au precizat pentru Sursa Zilei reprezentanții IGPF

Datele de la Registrul Comerțului arată că societatea Conarg Construct Pitești este parte a Conarg SA, deținută, din postura de acționar majoritar, de Valentin Vișoiu.

Articolul integral pe sursazilei.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.