Radu Banciu a spus duminică seara la emisiunea lui de la B1 despre  politicianul Vadim Tudor că este o jigodie a acestui neam.

“Un om mai bogat de 260 de mil de ori decât ar trebui să fie, tot el are curajul să ne de lecții. Un împuțit, un coate goale, un nemernic, o jigodie a acestui neam, Vadim Tudor. Nu ți-e rușine, mă nenorocitule? În numele cărei țări vorbești tu? Ce să cauți tu la televiziune? ..Numai faptul că presa este în halul ăsta lamentabilă și mizerabilă mai face ca acest om să vină la televizor. El trebuia să fie exclus de ani de zile, nimeni să nu-l mai bage în seamă, dacă era o țară normală”, a afirmat Radu Banciu, potrivit obiectiv.info

loading...

4 COMENTARII

  1. Nasul si-a gasit nas!:))) C,V,Tudor se credea D-zeu;ii terfelea pe toti, indiferent de context. Iata, ca ulciorul, nu merge de multe ori la apa!

  2. CINE A AJUNS SA-L JUDECE PE IOHANIS O JIGODIE ORDINARA UN SCRIZOFRENIC SI PUPINCURISTUL LUI CEAUSESCA,PROBABIL I S-A PROMIS O FUNCTIE.EL VORBESTE DE DOSARE PENALE CEL CARE ARE CELE MAI MULTE DOSARE . UN DEMENT CINEL MAI BAGA IN SEAMNA.
    SI A MAI VENIT SI PUSCARIASUL DE COSMA VEZI DOAMNE CA CINEVA TINE CONT DE EL.NU VOR DECIT ORTODOXI LA GUVERNARE,CA NUMAI CU EI SE POATE FURA CEL MAI BINE.
    DACA SUNTETI ASA DE ORTODOXI DE CE NU LA-TI NUMIT PA PATRIAH
    CE RUSINE PENTRU TARA CU ASTFEL DE OAMENI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.