Președintele rus Vladimir Putin a criticat acțiunile liderilor occidentali in Siria, spunând că unii dintre ei au „terci in cap”, scrie paginaderusia.ro., potrivit cotidianul. El a răspuns la întrebări în cadrul Forumului de investiții „Rusia Calling!”.

Coaliția internațională condusă de SUA nu a furnizat Moscovei informații cu privire la ţintele asupra cărora este necesar să se aplice lovituri aeriene în Siria,  susține Putin. „Le-am cerut, daţi-ne ţintele despre care sunteti 100% siguri ca sunt teroriste, nu, nu suntem pregătiți pentru acest lucru – a fost răspunsul. Ne-am gândit la asta și a urmat o alta întrebare: Atunci spuneti-ne unde trebuie să lovim. De asemenea, niciun răspuns. Nu este o glumă? Nu nascocesc, e adevarat”, – a asigurat președintele rus.

Potrivit lui Putin, partea rusă s-a oferit, de asemenea, sa nu atace tintele pe care Occidentul le vrea intacte dar, de asemenea, nu a primit niciun răspuns. „Mi se pare că unii dintre partenerii noștri au terci in cap”, – a declarat Putin, citat de TASS.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.