Antena 3 a difuzat in urma cu cateva zile o serie de inregistrari de la inceputul anilor ’90, prezentandu-l pe actualul patron de presa Cristian Burci in rolul de intermediar al unor adoptii internationale. Desi majoritatea comentatorilor prezenti la postul de televiziune au condamnat actiunile omului de afaceri, publicatiile patronate de Cristi Burci au ramas in continuare atractive pentru o serie de demnitari, inclusiv pentru purtatorul de cuvant al Guvernului, unul dintre cei mai activi editorialisti ai platformei Adevarul.ro.

La doar o zi dupa dezvaluirile prezentate de Mircea Badea la Antena 3, Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Executivului, publica un editorial pe Adevarul.ro despre recesiunea tehnica in care a intrat Romania, mentinand, deci, colaborarea cu trustul detinut de Burci. Decizia de continuare a colaborarii este cu atat mai suprinzatoare cu cat presa a relatat ca purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, consilierul Bogdan Oprea, a obtinut dintr-o colaborare similara, pentru doar 4 materiale de presa, suma de 28.000 de euro de la trustul detinut de mogulul „baby broker”.

palada adevarul

Mirel Palada a publicat pana in prezent peste 30 de articole pe Adevarul.ro, insa declaratia de avere (2013) nu face nicio precizare cu privire la un eventual contract de colaborare.

loading...

3 COMENTARII

  1. Unde dai si unde crapa! Badea a vrut sa atace presa basista, numai ca toti sunt la fel, basisti, pontisti etc.
    Va mira ca nu face referire la vreun contract? Ponta e mincinos/necinstit, deci si colaboratorii sunt la fel.

  2. M-am uitat pe ultimul articol publicat de domnia sa pe platforma lui Burci. Sunt 11 comentarii aprobate, 10 neaprobate. Un exemplu elocvent despre cat de mult pret pune Mirel Palada pe liberatatea de expresie, nu-i asa?
    Insa, vazand si asta:
    http://www.realitatea.net/palada-ii-face-dobitoci-pe-ziaristi-ce-placere-sa-l-execut-electric_1504737.html
    ma intreb, e vreo diferenta intre acest ‘purtator de invective’ al guvernului, si consilierii lui Basescu, vav de modul in care se exprima online? Pentru asta ii lefuim din banii publici?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.