Psihiatrul Florin Tudose, în vârstă de 62 de ani, a murit, duminică după-amiază, în zona unei pieţe agroalimentare din localitatea Coşereni, judeţul Ialomiţa, după ce a căzut la pământ în momentul în care a încercat să urce în maşină la scurt timp după ce făcuse câteva cumpărături.

Potrivit unor surse din Poliţia judeţului Ialomiţa, Florin Tudose a oprit, duminică după-amiază, la piaţa agroalimentară din localitatea Coşereni, unde a făcut câteva cumpărături. În momentul în care a revenit la autoturismul cu care circula, psihiatrul s-a prăbuşit la pământ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imediat a fost chemată o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, deşi au efectuat manevre de resuscitare timp de câteva zeci de minute.

În cele din urmă, a fost declarat decesul, ca urmare a unui stop cardio-respirator provocat, cel mai probabil, de un infarct.

Florin Tudose fusese invitat cu o seară înainte la o emisiune la Realitatea TV unde a analizat comportamentul candidatului Victor Ponta.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.