biro-rozalia

Dupa ce au vehiculat o serie de nume pentru postul de vicepremier si ministru al Culturii, liderii UDMR au decis ca portofoliul lasat liber de Kelemen Hunor sa fie ocupat de senatorul Rozalia Biro, fost viceprimar al municipiului Oradea. Necunoscuta publicului larg, senatorul Rozalia Biro a fost subiectul unei farse telefonice in urma cu cativa ani, in 2010, cand Daniel Buzdugan, realizatorul unei emisiuni la radio ZU, a pus-o in incurcatura pe fosta viceprimarita cu un simplu cuvand: „biped”.

Desi prin „biped” se intelege orice fiinta care umbla in doua picioare, viitorul vicepremier si ministru al Culturii a sustinut – necunoscand prea bine limba romana – ca „majoritatea copiilor bipezi din Oradea provin din alte localitati si, mai mult, ca „ca pe strazile din municipiu abia daca pot fi gasiti unul sau doi, pentru ca Politia Comunitara i-a ridicat pe mai toti”.

Atunci cand Daniel Buzdugan a plusat, intreband daca „au existat cazuri de copii bipezi” in familia doamnei Biro, aceasta a negat vehement, aproape jignita. Dialogul s-a terminat brusc, atunci cand fostul viceprimar, actual senator, viitor vicepremier a sustinut ca nici ea insasi nu este bipeda.

loading...

12 COMENTARII

  1. Hahaha, România ţara tuturor posibilităţilor! …. unguroaică la cultură, cioclu la sănătate, un analfabet la învăţământ, un agricultor la industrie şi-un industriaş la agricultură, Cristoiu şef la Crevedia, Blejnar la Garda financiară, Udrea la Turism, Boc prim-ministru, deci de ce să alegem alt preşedinte? SĂ RĂMÂNĂ BĂSESCU!

    VICTOR PONTA A LUAT-O RAZNA, ZĂU AŞA!

  2. Biped este un neologism greco-romanic: lat. bi „doi”+ vgr. (to) podi „picior”.E termen din biologie și, cu siguranță, există și în maghiară, fiind un neologism internațional. În concluzie, individa este pur și simplu incultă=proastă! Nu știe nici românește, dar nici ungurește!

  3. de ce santeti rai, poate fata a adoptat pozitia patrupeda pentru a ajunge unde a ajuns. So fi gandit la cine stie ce grozavie care……..a ……

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.