PRO TV a anunțat, joi, că a încetat colaborarea cu creatoarea de haine Dana Budeanu, cea de a scris postarea care lua în derizoriu inițiativa ”Dăruieşte Viaţă” și pe care a prelut-o Gbriela Firea. OUG ”Dăruieşte Viaţă”construieşte din donații un spital în Bucureşti pentru copiii bolnavi de cancer. Budeanu este o apropiată a Gabrielei Firea.

„Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea noastră cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător. PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”, este anunțul postat de PRO TV pe pagina oficială de Facebook.

Primarul Capitalei, Gabriele Firea, a distribuit în 23 octombrie o postare a Danei Budeanu, o croitoreasă angajată de mai multe vedete mediatice: ”Astia cacare face ei un spital vrea sa doneze Pintea un aparat dă radioterapie. Dă ce? Luați unu din ăia 35 de milioane euroi donați. Nu așa ați măcănit la teveu, caca luati voi? Sa dea la saraci Pintea! Da mai stati putin caca vine Vladut regele medicamentelor si va da el din aia 15 milioane dă la PLUS scuzi de la Magicacamp! # Marscumanipularile”.

Gabriela Firea le-a atacat impardonbil pe cele două fondatoare ale asociației „Dăruiește viață”, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.