ZILELE BUCURESTIULUI - SORIN OPRESCU

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, e acuzat de consilierii generali ai PDL si PNL de abuzuri repetate. In plus, reprezentantii celor doua partide in CGMB au anuntat ca nu vor participa, miercuri, la sedinta ordinara convocata de primar.

Consilierii generali ai PDL si PNL au reclamat ca sedinta extraordinara de miercuri a fost convocata ilegal de primarul Oprescu si au luat decizia de boicota intalnirea „in semn de protest fata de abuzurile repetate savarsite de primarul general”.

„PDL si PNL ii cer lui Sorin Oprescu sa renunte la mascarada politica si sa respecte legea. PDL si PNL Bucuresti ii cer primarului general al Municipiului Bucuresti sa nu mai incalce legea si sa nu mai convoace, dupa bunul plac, doua sedinte ordinare ale Consiliului General in aceeasi luna, intrucat este contrar legii”, se arata in comunicatul remis presei.

In plus consilierii PNL-PDL sustin ca toate demersurile intreprinse de Sorin Oprescu sunt un „exercitiu disperat de imagine”, cu care primarul incearca sa se „victimizeze”.

„Problema reala a lui Sorin Oprescu este, de fapt, pierderea majoritatii in CGMB de catre PSD, majoritate care i-a sustinut toate tunurile din bani publici de pana acum”, se mai arata in comunicat.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Ha, ha, cosilierii PDL si mai nou cei PNL ce interes au ca Bucurestiul sub Oprescu sa mearga inainte. Sub Lis, Basescu si Videanu si-au umplut BUZUNARELE cum sa fie negrii, li s-au micsorat substantial veniturile, acum primesc firimituri.

LĂSAȚI UN MESAJ