Premierul Victor Ponta a anunţat că din 1 august intenţionează să îşi doneze diferenţa de salariu primită prin „faimoasa ordonanţă” privind majorarea salariilor demnitarilor către echipa de baschet a clubului Steaua, care anul acesta joacă din nou, după mulţi ani, într-o competiţie europeană.

În replică, PNL critică gestul premierului Victor Ponta şi spune că acesta nu a apuca să facă acest lucru decât pentru o lună de zile.

„Mi se pare complet demagogic şi lipsit de credibilitate, pentru că nu cred că premierul va mai ajunge să-şi doneze salariul sau cel puţin va face lucrul acesta pentru o lună de zile, întrucât am credinţa fermă că în septembrie guvernarea se va schimba. Acest Guvern condus de Victor Ponta este lipsit de credibilitate şi lipsit de forţa de a da economiei României acel impuls pentru a da bunăstare populaţiei”, a declarat, la RFI, vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan.

În opinia vicepreşedintelui PNL, „Victor Ponta nu face decât să-şi numere zilele, să contabilizeze beneficii pentru el şi pentru PSD la guvernare şi să-şi pregătească cel mai probabil o ieşire rezonabilă”.

loading...

1 COMENTARIU

  1. In urma cu trei ani , romanii se bucurau de caderea PDL . Acum , oare chiar isi doresc romanii sa se intoarca aceeasi oameni din PDL la guvernare ?? Cu Predoiu avansat !! Nimic concret : aici greseste guvernul , noi asa vrem sa facem daca vom guverna !!! Inseamna ca d-l Iohannis sa schimbe guvernul doar ca asa vrea el !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.