Secretarul de Stat, Nelu Tătaru, a fost propus de premierul Ludovic Orban pentru funcția de ministru al Sănătății în locul lui Victor Costache.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat într-o declarație de presă că a semnat decretul de numire al noului ministru al Sănătății, Nelu Tătăru. Acesta va depune în cursul zilei de joi jurmântul.

„Am primit în cursul acestei dimineți de la premierul Ludovic Orban propunerea pentru numirea domnului Nelu Tătaru în funcția de ministru al Sănătății. Am luat act de demisia domnului Costache și am semnat decretul de numire a noului ministru.(…) Domnul Tătaru cunoaște foarte bine care este situația în acest moment în sistemul sanitar și trebuie să ia urgent toate măsurile necesare pentru combaterea răspândirii infectării cu noul coronavirus. Domnul Tătaru va depune jurământul în cursul acestei zile.”,  a declarat președintele Iohannis.

 

Nelu Tătaru a fost managerul Spitalului municipal din Huși (2007-2010) și s-a remarcat ca principalul comunicator în criza sanitară generată de epidemia de coronavirus.

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.