Presa germană vine cu o informaţie bombă: Candidatul la Preşedinţia României, Elena Udrea ar fi implicată în scandalul EADS-Microsoft!  Jurnaliştii nemţi susţin că firele afacerii ar merge până la cancelaria Angelei Merkel.
Articolul este semnat de jurnalistul româno-german Vlad Georgescu.
Jurnalul.ro dezvăluie că în ediţia germană a publicaţiei Huffington Post a fost publicat în 25 octombrie un amplu articol privind afacerea EADS.
„Cel mai mare scandal de coruptie din istoria Uniunii Europene a avut loc sub influenta EADS, scriu jurnaliştii nemţi, precizând că nume grele de la Berlin apar în actele procurorilor”.

Fostul Cancelar Gerhard Schröder, în al cărui mandat a început afacerea, Klaus Mangold, Ion Ţiriac, dar şi Ioan Rus, care reprezenta Daimler Transilvania, ar avea legătură cu acest dosar.

Publicaţiile în limba germană, Huffington Post şi Der Freitag, scriu că numele Elenei Udrea apare în dosarul EADS, „cel mai mare scandal de corupţie din istoria Uniunii Europene”.

„În afara firmelor EADS Deutschland GmbH, Fujitsu Siemens Computers și Microsoft, în legătură cu această tranzacţie apar şi numele lui Gerhard Schroder, fost cancelar german, Bodo Hombach, fost coordonator al Pactului de Stabilitate în sud-estul Europei, ale oamenilor de afaceri Ion Ţiriac, Klaus Mangold, precum şi cel al candidatului la Preşedinţia României, Elena Udrea.”

Sub umbrela EADS, compania europeană în domeniul aerospaţial, candidatul la Preşedinţia României, Elena Udrea, mai mulţi demnitari europeni, dar şi oamenii de afaceri Ion Ţiriac şi Klaus Mangold ar fi primit mită în valoare de peste 60 de milioane de euro.

„Direcţia Naţională Anticorupţie din România anchetează înalţi membri ai Guvernului şi ai serviciilor secrete din România. Aceştia ar fi încasat peste 60 milioane de euro mită, pentru a facilita, în anul 2005, un contract de peste 743 de milioane de euro în România pentru EADS.”

loading...

1 COMENTARIU

  1. Udrea Elena e o pleznitoare (din Plescoi) pe care Besescu o foloseste drept „cutie de depuneri ilicite”pentru toate afacerile „necurate” pe care le face.Din cand in cand Udrea se mai joaca cu „bilutele” uscate ale marinelului nebun.Eu stiu ce vorbesc!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.