Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, s-a adresat, vineri, social-democraţilor reuniţi în Congres extraordinar, la Alba Iulia, că acesta este ultimul Congres în care este preşedintele lor şi că vrea să fie invitat la congresul PSD din februarie 2015 în calitate de preşedinte al României.

Am şi o mică nuanţă de nostalgie gândindu-mă că e ultimul Congres în care sunt preşedintele dumneavostră. În februarie vreau să mă invitaţi ca preşedinte al României la Congresul PSD”, a spus Ponta.

El a arătat că mandatul său de preşedinte al PSD se va încheia pe 16 noiembrie, data celui de-al doilea tur de sc Ponta rutin al alegerilor prezidenţiale şi a ţinut să le mulţumească tuturor colegilor social-democraţi.

Nu pot să uit, din nou mi s-a adus aminte, că s-ar putea ca mandatul meu de preşedinte al PSD – de fapt chiar aşa va fi – se va încheia pe 16 noiembrie. Şi vreau doar să vă spun încă o dată că mulţumesc tuturor colegilor mei din PSD, cei care aţi avut încredere să alegeţi un preşedinte la 37 de ani”, a spus Ponta, care a mulţumit în mod special celor de la tineret, femeilor şi seniorilor din partid, potrivit mediafax.

loading...

3 COMENTARII

  1. Ne-am apucat să vindem blana ursului din pădure.? Mai puţină infatuare şi mai multă decenţă n-ar strica de loc. Ar fi bine să învăţaţi din celebra „păţanie” : – ” MIhaela dragostea mea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.