Victor Ponta și Cătălin Predoiu au avut un schimb de replici pe Facebook.

Disputa  a început de la declarația lui Predoiu conform căreia Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, ar trebui să-și asume responsabilitatea pentru ieșirea Regatului Unit din UE și să demisioneze.

 Victor Ponta  l-a ironizat pe prim-vicepreședintele PNL pe Facebook

”Deci Marele PNL (sau „Partidul Lui”) a devenit un fel de „Vacanta Mare” din vremurile de demult / cand esti trist sau ingrijorat de ceva serios (cum ar fi BREXIT) citesti ce spun comicii de la PNL si mai te destinzi putin !????

Gorghiu & Predoiu (Dumb and dumber) / sau Gorghiu & Blaga (Stan si Bran) / sau Cezar Preda & Ludorvic Orban (Pacala si Tandala) – au in oferta orice iti doresti!

Presedintele / Premierul / Primarul General „to be elected” Catalin Perdoiu i-a cerut demisia lui Juncker pt Brexit???/ si daca nu intelege Juncker rapid sa se conformeze, dl Perdoiu va trece la Tusk, Merkel, Obama, etc!!!

Astept maine reactia tovarasei Gorghiu Dej – presa a inteles gresit sau a manipulat ce a zis Dl Catalin Perdoiu- era vorba, chiar si pt Brexit, de demisia lui Ponta!!!! Ati inteles??? acum?!?!”, a scris Ponta, duminică, pe Facebook.

În urma postării lui Victor Ponta, Predoiu a avut și el un nou mesaj pe Facebook.

”Văd că Ponta nu-mi dă pace, deşi eu l-am lasat în plata lui de când a fost „numit preşedinte” al Camerei Deputaților. Aşa că mă văd nevoit să-i răspund în singura limbă pe care o cunoaşte:Ponta, ai făcut cafeaua lui Dragnea? I-ai luat ţigari de dimineaţă? Nu uita şi pantofii, trebuie să lucească! Mâine se vede cu premierul. Şi stai liniştit, nu-ţi va mai cere nimeni niciodată demisia, pentru că ai ajuns ceea ce ai fost de la început: un nimeni! Un nimeni ai fost în boscheţii Parisului, un nimeni ai fost în gentuţa lui SOV, un nimeni ai fost în manejul lui Năstase. Tu ai crezut că eşti ceva la un moment dat, pentru că n-ai vrut să vezi că eşti acolo doar pentru că tata socrul Sârbu a servit cândva patria comunistă, Naşul Oprea şi prietenul Ghiţă te-au promovat la somaţia mentorului vostru din umbră care nu făcea deloc politică, iar Cocoş ţi-a permis să-i faci pantofii Elenei, care a pus şi ea o vorba mai sus. Ponta, lasă-ne şi trage capacul tomberonului deasupra capului!”, a scris Cătălin Predoiu pe Facebook.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.