Premierul Victor Ponta continuă să se victimizeze în legătură cu audierea mamei sale la DNA.  El spune că această audiere a determinat un „show gratuit” la Realitatea TV.

Mama mea audiată la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV ( că tot nu au ei bani să plătească taxe)!„, este mesajul lui Ponta postat pe Twitter.

Cornelia Naum a ajuns la sediul DNA Ploieşti, joi, pentru a fi audiată în dosarul privind fraudarea de fonduri europene, în care este arestat cumnatul premierului, Iulian Herţanu.

În 26 februarie, şi sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herţanu, a fost audiată la Serviciul Teritorial Ploieşti al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în acelaşi dosar în care soţul său, Iulian Herţanu, este arestat preventiv, alături de omul de afaceri Vladimir Ciorbă, sub acuzaţia de deturnare de fonduri europene şi evaziune fiscală.

Întrebat, la Antena 3, dacă este afectat de verificările efectuate de procurorii DNA faţă de membri ai familiei sale, Ponta a răspuns că da.

„Normal că sunt afectat. Eu nu mă apuc să mint poporul şi oamenii. Ţineţi minte: „Între justiţie şi fratele meu aleg justiţia” (referire la declaraţiile fostului preşedinte Traian Băsescu-n.r.). Nici nu ştiai dacă să plângi sau să râzi de ipocrizie. Nu. Mă doare când se întâmplă ceva cu familia mea. Nu am comentat şi nu o să comentez nicio secundă nimic legat de dosarul şi de responsabilitatea cumnatului meu. E vinovat, plăteşte! Nu-i vinovat…M-a afectat foarte tare linşajul mediatic. Subliniez că imediat nişte şmecheri din propaganda băsistă au zis: “Uite, Ponta atacă procurorii”. Hai, mă, da’ ce, Rareş Bogdan e procuror?! Sau ce?! Linşajul mediatic la adresa mamei mele, care, repet, până la 72 de ani, eu asta cred, nu i-a zis niciun vecin vreodată “domn’e, eşti şefă de familie mafiotă”. Asta sigur că mă doare şi mă afectează foarte tare, dar trebuie să le ducem pe toate”, a spus Ponta.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.