Primul ministru Victor Ponta a revenit cu o nouă intervenție după discursurile opoziției pe marginea moțiunii de cenzură ca să spună că Vasile Blaga crede că l-a scos din politică așa cum labradorul lui de acasa se crede tigru.

 

”Azi PNL a devenit PDL, nu face nimic, doar ia de la alții. În rest, au fost momente și vesele și triste. La momente vesele se înscrie declarația domnului Hașotti, care a spus că oamenii care repetă același lucru de mai multe ori au ceva la cap. Vreau să-i spun domnului Hașotti că doamna Gorghiu îmi tot cere demisia de câteva luni.

La momentul trist se înscrie domnul Blaga, care a spus că el m-a scos din politică. Și eu am un labrador acasă care se crede tigru. Cine m-a scos pe mine din politică o să vă scoată și pe voi și nu e corect nici pentru mine, nici pentru voi.

Încă o dată s-a dovedit că guvernarea actuală are nevoie de lucruri de îmbunătățit. Nu e o guvernare perfectă, sunt lucruri pe care trebuie să le facem mai bine. Nici nu există o alternativă. Putem doar să guvernăm mai bine de acum încolo și să nu ne aliem niciodată cu PDL”, a spus Ponta

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.