Victor Ponta l-a atacat dur pe fostul său de coleg de alianţă, liderul PNL, Crin Antonescu, despre care spune că nu s-ar vedea nici el la conducerea Guvernului, deoarece acolo „e de muncă” darămite altcineva.

Crin Antonescu, cu tot respectul, chiar nu vreau să se supere, cred că nici măcar domnia sa nu s-ar vedea prim-ministru, că e de muncă acolo (…) Băsescu nu cred că va mai avea vreodată sprijin şi legitimitate să conducă Guvernul, iar pe Antonescu nu-l văd dispus să muncească pentru o asemenea funcţie”, a spus Ponta la România TV.

În schimb, Ponta îl vede pe Tăriceanu ca fiind o persoană harnică. El a adăugat că nu exclude numele Tăriceanu ca variantă de prim-ministru, dar că nu ştie dacă acesta şi-ar mai dori o asemenea funcţie care „lasă urme”.

În opinia lui Ponta, cel care îi va urma în postul de premier, „în 2014 sau 2016”, trebuie să aibă legitimitate şi sprijin politic, dar să fie şi o persoană dispusă să muncească.

 

loading...

2 COMENTARII

  1. Am vazut ce mult munceste bietul Ponta! Azi a fost aproape toata ziua la televizor. Ne crede prostii prostilor cand se refera la Tariceanu ce muncitor e, vezi Doamne, l-ar pune prim-ministru. De parca el si psdistii ar numi pe cineva din alt partid. Chiar mai spera ca datorita lui Tariceanu poate ,,smulge„ din PNL? Nu s-a convins inca? S-a convins, dar mai incearca sa ii aţâţe pe pnlisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.