Scriitorul Andrei Pleșu a declarat, duminică seară, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii „Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV, că actualul Executiv are un timp foarte redus la dispoziție pentru a face mari schimbări, însă poate realiza proiecte importante „dacă sunt bine țintite”.

„Noul Guvern are, cel puțin, două handicapuri: 1. are un timp scurt la dispozitie. Un an nu e un interval optim pentru mari revoluții, dar se pot face lucruri dacă sunt bine țintite. A-ți propune obiective boreale nu mi se pare o garanție de reușită și, în al doilea rând, trebuie sa lucreze cu Parlamentul care există. Părerea mea e că Parlamentul are un singur merit: e flexibil. Dacă simte încotro bate vântul, nu are problema să se acomodeze. Asta poate fi o calitate (…) Dar îmi fac iluzia că e un tip de guvern de care era nevoie. Domnul Cioloș îmi face o bună impresie”, a spus Andrei Pleșu.

loading...

1 COMENTARIU

  1. dupa colaborarea (turnatorie) cu serviciile, in cazul de fata DIE, familia Plesu ar trebui sa fie ceva mai umila si sa faca un pas in spate!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.